VALIO koiranruoka Super 15kg +Valio Liha-ateria Sika-nauta
VALIO koiranruoka Super 15kg +Valio Liha-ateria Sika-nauta

VALIO koiranruoka Super 15kg +Valio Liha-ateria Sika-nauta

29,90 €
Sisältää alv. 14 %

VALIO koiranruoka Super 15kg

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus -3 kpl

VALIO koiranruoka Super 15kg 

25 % PROTEIINIA – 15 % RASVAA – 410,4 KCAL/100G

Valio Super on normaaliaktiivisille ja -painoisille koirille suunnattu täysravinto. Se sopii kaikenkokoisille ja -rotuisille aikuisille koirille. Huolellisesti tasapainotettu proteiinien, rasvojen ja hiilihydraattien määrä tyydyttää koiran päivittäisen energiantarpeen ja varmistaa nopean rasituksesta palautumisen.

Valio Superin raaka-aineet ovat tarkoin valittuja, puhtaita ja tuoreita. Ruoan pääproteiininlähteinä ovat korkealaatuinen ja hyvin sulava, kuivattu kananliha sekä kuivattu kala. Koiran tarvitsemat hiilihydraatit tulevat riisistä ja maissista. Optimaalinen vitamiinien ja hivenaineiden yhdistelmä edistää koiran hyvinvointia sekä tukee ihon ja turkin terveyttä. Korkeiden C- ja E-vitamiinipitoisuuksien ansiosta ruoka imeytyy erinomaisesti. Valio Super edistää myös suoliston ja immuunijärjestelmän toimintaa.

Ruoka on säilötty ainoastaan luonnollisilla antioksidanteilla ja vitamiineilla. Ruoka ei sisällä vehnää, soijaa, keinotekoisia säilöntä- ja väriaineita eikä geenimanipuloituja ainesosia.


Arvostelut 0 arvostelua