VALIO koiranruoka Active 15kg +Valio Liha-ateria Sika-Nauta
VALIO koiranruoka Active 15kg +Valio Liha-ateria Sika-Nauta

VALIO koiranruoka Active 15kg +Valio Liha-ateria Sika-Nauta

33,90 €
Sisältää alv. 14 %

VALIO koiranruoka Active 15kg

Saatavuus 3 kpl

VALIO koiranruoka Active 15kg 

30 % PROTEIINIA – 20 % RASVAA – 397,5 KCAL/100G

Valio Active on erityisesti harrastus- ja työkoirille suunniteltu tehokas täysravinto, joka tyydyttää aktiivisen koiran energiantarpeen. Ruoka sopii kaikenkokoisille- ja rotuisille koirille. Se on erinomainen valinta esimerkiksi reki- ja metsästyskoirille sekä näyttelykoirille, joiden lihakset vaativat ylläpitoa.

Ruoan raaka-aineet ovat huolella valittuja, tuoreita ja puhtaita. Pääproteiinin lähteenä on laadukas, kuivattu kananliha. Koiran tarvitsemat hiilihydraatit tulevat riisistä ja maissista. Korkean E-vitamiinipitoisuuden ansiosta Valio Activen imeytyvyys on huippuluokkaa. Energiapitoisuus ja erinomainen sulavuus mahdollistavat sen, että koiran ruoka-annokset voidaan pitää normaaleina paljon energiaa vaativien harjoitus- ja kilpailukausien aikana. Ruoka tukee lisäksi suoliston ja immuunijärjestelmän toimintaa sekä pitää koiran ihon ja turkin hyvässä kunnossa. 

Valio Active on säilötty ainoastaan luonnollisilla antioksidanteilla ja vitamiineilla. Ruoka ei sisällä vehnää, soijaa, keinotekoisia säilöntä- ja väriaineita tai geenimanipuloituja ainesosia.


Arvostelut 0 arvostelua