Swiss Professional BiOMill MEDIUM ADULT KANA 20kg
Swiss Professional BiOMill MEDIUM ADULT KANA 20kg

Swiss Professional BiOMill MEDIUM ADULT KANA 20kg

45,00 €
72,00 €
Sisältää alv. 24 %

Swiss Professional BiOMill MEDIUM ADULT KANA 20kg

Määräalennus
Alennusprosentti
0 kpl
0%
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 2 - 7 työpäivää


Swiss Professional BiOMill MEDIUM ADULT KANA on korkealaatuinen, tasapainotettu täysravinto kaikkien keskikokoisten rotujen aikuisille koirille (paino < 25kg), koiran normaaliin päivittäiseen energiankulutukseen. Medium Adult tarjoaa kaiken mitä koira ravitsemuksellisen osalta tarvitsee pysyäkseen huippukunnossa. Nappulat ovat maukkaita, mutta terveellisiä. Niiden malli ja koko on suunniteltu siten, että koira voisi aterioida hitaammin ja pureskella ruokansa. Ruoan pureskelu on eduksi ruoansulatukselle.

Käyttösuositukset: BiOMill Medium Adult on suunniteltu tarjoiltavaksi kuivana. Varmista, että koirallasi on aina riittävästi raikasta vettä saatavilla. Emme suosittele ruokaan lisättäväksi ravintolisiä tai ravintoaineita, ettei jo suunniteltu ravitsemustasapaino järky. Suosittelemme kahta ateriaa päivittäin annostelutaulukon mukaisesti. Seuraa koirasi painonkehitystä ja vertaa sitä rodulle ominaiseen, näin päivittäinen annostelu täsmentyy optimaaliseksi. Jos koirasi ruokavalioon tulee muutoksia, suosittelemme vähintään 3-4 päivän siirtymävaihetta.

Koostumus: Siipikarja 29% josta 6% tuoretta, riisi, maissi, siipikarjanrasva, panimohiiva, pellavansiemen, possu, kalajauho, juurikasmassa, suola, FOS 0,2%, lesitiini, mineraalit ja vitamiinit.

Arvostelut 0 arvostelua