KURSSI: Aseenkäsittely ja koiran ohjaaminen
KURSSI: Aseenkäsittely ja koiran ohjaaminen KURSSI: Aseenkäsittely ja koiran ohjaaminen

KURSSI: Aseenkäsittely ja koiran ohjaaminen

250,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 6 kpl

Haluatko saada varmuutta koiran ohjaamiseen ja aseenkäsittelyyn!

Koetko, että aseen ja koiran hallinta eivät ole vielä halutulla tasolla, milloin ja miten omalle esim. nuorelle koiralle tulisi ampua ja mihin tulisi sijoittua koiran näkökulmasta tai toisen metsästäjän näkökulmasta?

Kurssille voi osallistua seisovalla, noutavalla tai ylösajavalla koiralla!

Järjestän kaksi kurssia 18-19.2 sekä toisen 3 -4. 3  ( kello 13-16 liikkellä ja kello 10-16 ulkona su päivä  ) 

Sijainti: Klaukkala, Nurmijärvi. Perehdymme aseen oikeaoppiseen käsittelyyn, sekä koiran ohjaamiseen riistatilanteessa. Harjoittelemme omalle koiralle ampumista ja siinä tapahtuvan aseen turvallista käsittelyä ampujan ja koiran näkökulmasta.Kurssi aloitetaan aseliikkeen tiloissa jossa käydään läpi teoriaa aseen käyttöön liittyvistä seikoista, miten ja millainen ase sopii juuri teille ja miten ja mitä aseen kanssa liikkuminen edellyttää kaikilta meiltä.

Toinen päivä vietetään pellolla harjoitellen koiran ja ohjaajan sijoittumista ja ampumista omalle koiralle. Käymme läpi yleisiä tilanteita joissa voi esiintyä vaaratilanteita ja miten niitä voimme välttää. Harjoittelemme aseen nostamista, kuljettamista, sekä ampumiseen liittyviä turvallisuus tekijöitä.

 Samalla saadaan hyvää treeeniä koiralle paikalla pysymiseen ja noutotreeniin!! Kurssilla ammumme haulikolla, joten otathan mukaan metsästysvarusteet, kuulosuojaimet ja jos sinulla ei vielä ole omaa asetta se ei ole este kurssille osallistumiselle!! Kysy rohkeasti lisää kurssista! 

Osallistuja määrä per kurssi max 5 koirakkoa per kurssi. Kurssi pitää sisällä panokset!!

Hinta 250€ per koirakko/ vkloppu


Toni Corenius 040 5755977

Arvostelut 0 arvostelua