HART Aker kalvollinen metsästystakki
HART Aker kalvollinen metsästystakki HART Aker kalvollinen metsästystakki

HART Aker kalvollinen metsästystakki

99,50 €
199,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 4 kpl

Hart Aker Kalvotakki on hiljainen, pinnaltaan pehmeä ja leikkaukseltaan istuva. Hyvät säädöt ja ominaisuudet sekä strechosat tekevät takista todella mukavan käyttää.

Aker kalvotakki on parhaimmillaan syksysäille ja pikkupakkasiin. Vahva pintakangas ja kalvo suojaavat tuulelta ja sateelta ja riittävällä aluspukeutumisella tällä pärjää pikkupakkasilla passissakin.

Samaan sarjaan löytyy Aker Metsästyshousut.

Hart Aker takissa on istuva leikkaus, paljon taskuja ja mietityt yksityiskohdat

Akerissa on 2 isoa etutaskua ja 2 rintataskua vedenpitävillä vetoketjuilla. Lisäksi sisäpuolella on radio/GPS- tasku jossaon läpivienti korvanapille. Sisäpuolelta löytyy myös nepparilla varustettu tasku. Selkäosa toimii myös taskuna ja siihen on läpikäynnit molemmilta puolilta.

Huppu on säädettävä, lipallinen ja irroitettava ja menee sujuvasti vaikkapa nepparitaskuun. Hihansuissa on kiristystampit.

Materiaalit on Akerissa tarkoin mietityt. Päällikankaassa on 45% puuvillaa/ 42% polyesteria/ 13% nylonia. Pintakankaassa on laminoitu kalvo. Sisäpinnalla yläosassa 94% polyesteriä ja 6% elastaania ja verkkovuori on 100% polyesteriä. Kalvona Osmotech- laminointi.

Vesipilari 8000mm ja hengittävyys 5000gr/m2.

Arvostelut 0 arvostelua