Dovrefjell Hunter Vision Pro takki ( Hirvilaillinen )
Dovrefjell Hunter Vision Pro takki ( Hirvilaillinen ) Dovrefjell Hunter Vision Pro takki ( Hirvilaillinen ) Dovrefjell Hunter Vision Pro takki ( Hirvilaillinen ) Dovrefjell Hunter Vision Pro takki ( Hirvilaillinen )

Dovrefjell Hunter Vision Pro takki ( Hirvilaillinen )

169,00 €
Sisältää alv. 24 %

Dovrefjell Hunter Vision Pro Hirvioranssi takki on pohjoismaisille miehille ja naisille suunniteltu ja tehty erityisesti hirvieläinten metsästykseen sopiva

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 0 - 1 työpäivää
Tuotenumero 7071217028630

Dovrefjell Hunter Vision Pro Hirvioranssi takki on pohjoismaisille miehille ja naisille suunniteltu ja tehty erityisesti hirvieläinten metsästykseen sopiva takki. Malliltaan ja leikkauksiltaan se istuu hyvin pohjoismaiseen vartalotyyppiin ja sallii myös sään mukaan tarvittavan kerrospukeutumisen. Hirvioranssi takki täyttää reilusti Suomen hirvenmetsästykseen vaadittavan oranssin värin vaatimuksen.

Dovrefjell Hunter Vision Pro Hirvioranssi takki on miellyttävä jahtikumppani säällä kuin säällä. Kangas on samettisen pehmeää mutta kuitenkin kestävää ja kevyt päällä. Hupulla varustettu takki ei kahise puskien läpi mennessäänkään ja on aktiivisen luonnossa liikkujan hyvä kumppani ympärivuotisessa käytössä ja vaativissakin olosuhteissa.


Voit ostaa takin ja housut combona ( asuna hintaan 249 ) !

Arvostelut 0 arvostelua