Black Fire suola, mineraalisuola 0,5 L villisialle, peuralle ja kauriille
Black Fire suola, mineraalisuola 0,5 L villisialle, peuralle ja kauriille

Black Fire suola, mineraalisuola 0,5 L villisialle, peuralle ja kauriille

8,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 16 kpl

BlackFire Special -mineraalisuola on nimensä veroisesti Spesiaali. Se on villisikoja voimakkaasti houkuttelevilla aineilla, mausteilla (mm. anis) tehostettu.

Ainesosat: 

90% mineraalisuola ja 10% suodatettu BlackFire -pyökkiterva,mausteet (anis).Ympäri Eurooppaan on vuosisatoja tiedetty, että terva houkuttaa villisikoja ja siihen vielä lisätään mineraalisuola, sekä niiden rakastamat maut&hajut syntyy todella huippuhoukutin.

Käyttö: 

BF Specialia käytetään villisikojen houkutteluun, mutta se houkuttelee myös hirvieläimiä, kuten peuroja. BF Specialia voidaan sirotella kaatuneiden puiden runkojen päälle, kannolle tai juurakolle ja sitä voidaan myös sirotella maahan.BF Specialilla on erittäin voimakas haju. Sekoitettu hajukirjo tuo mukanaan suolan hajun, joka houkuttaa villisikoja erittäin tehokkaasti.BF Specialia voi myös sirotella vanhalle houkuttelupaikalle tehosteeksi.Aniksen, suolan ja tervan houkuttelevien hajujen avulla riista saadaan houkuteltua myös uuteen paikkaan helposti.Hyvä ja säännöllinen tuotteen käyttö riistanhoukuttelupaikoilla takaa hyvän lopputuloksen. BF Specialia voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääoloissa. Blackfire specialia on pullossa 500g

Ei sovellu ihmisravinnoksi!

Pidä poissa lasten ulottuvilta!

Valmistettu EU:ssa

Arvostelut 0 arvostelua