Swiss Professional BiOMill MAXI JUNIOR 20kg
Swiss Professional BiOMill MAXI JUNIOR 20kg

Swiss Professional BiOMill MAXI JUNIOR 20kg

49,00 €
62,00 €
Sisältää alv. 24 %

Swiss Professional BiOMill MAXI JUNIOR 20 kg

Määräalennus
Alennusprosentti
0 kpl
0%
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 2 - 7 työpäivää

Swiss Professional BiOMill MAXI JUNIOR on korkealaatuinen, tasapainotettu täysravinto kaikkien suurten rotujen kasvuikäisille pennuille (koiran aikuispaino >25kg). Ravitsemuksen osalta se tarjoaa kaiken mitä pentu tarvitsee tasaiseen kasvuun ja kehitykseen 4 viikon iästä täysikasvuiseksi asti (16kk).

Käyttösuositus: MAXI JUNIOR on suunniteltu tarjoiltavaksi kuivana. Varmista, että koirallasi on aina riittävästi raikasta vettä saatavilla. Emme suosittele ruokaan lisättäväksi ravintolisiä tai ravintoaineita, ettei jo suunniteltu ravitsemustasapaino järky. Suosittelemme kahta ateriaa päivittäin annostelutaulukon mukaisesti. Seuraa koirasi painonkehitystä ja vertaa sitä rodulle ominaiseen painoon, näin päivittäinen annostelu täsmentyy optimaaliseksi. Jos koirasi ruokavalioon tulee muutoksia, suosittelemme 3-4 päivän siirtymävaihetta.

Koostumus: Eläinproteiini 40%, ( 21% kalaa, josta 6% tuoretta kalaa, 12% siipikarjaproteiini, possu 7%), riisi, maissi, siipikarjanrasva, panimohiiva, pellavansiemen, juurikasmassa, suola, ligniinikuitu, hydrolysoitu siipikarjanrusto 0,2%, FOS 0,2% (frukto-oligosakkaridit), lesitiini, mineraalit ja vitamiinit.

Arvostelut 0 arvostelua