Alpina Trapper RJ brown
Alpina Trapper RJ brown

Alpina Trapper RJ brown

119,40 €
199,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl

Alpina Trapper Black on monipuolinen, kalvollinen varsikenkä vaellus-, metsästys- ja työkäyttöön. Värinsä ansiosta se käy myös virkakengäksi. Alpina Trapper on Alpinan myydyin vaellus- ja metsästyskenkämalli Suomessa. Koot 35,5 - 48.

Alpina Trapper Blackin materiaalit

Trapper Blackin sisäpinta on jalalle miellyttävän tuntuista, pehmeää tekstiiliä. Kengän kieli on ylös asti tekstiilivuorattu ja kengänsuu on noin 8 cm matkalta pehmeää nahkaa, jossa on sisäänommeltu pehmuste. Tämä tekee kengästä todella miellyttävän säärtä ja pohjetta vasten kovassakin rasituksessa.

Ulkopinta on 2,2 mm paksua ja kestävää nahkaa. Kengän kärkiosassa on kumisekoitetta oleva kivirantti, joka suojaa kenkiä ja jalkoja kovemmassakin maastossa. Kengän yläosa on pehmeää nahkaa. Kengässä on akilleskevennin, joka vähentää jalkojen rasitusta merkittävästi.

Rakenne

Alpina Trapper Black on suunniteltu maastokäyttöön, josta johtuen siinä ei ole taktisista maihareista poiketen liikoja saumoja tai muuta ylimääräistä. Kenkien rakenne on suunniteltu mahdollisimman jalkaystävälliseksi, esimerkiksi varren takaosa on ommeltu niin, ettei nilkkaan jää saumoja, jotka voisivat hiertää. Kenkien lesti on suomalaiseen jalkaan riittävän leveä "Nordic- lesti".

Arvostelut 0 arvostelua