Alpina Trapper RJ  black
Alpina Trapper RJ  black

Alpina Trapper RJ black

125,40 €
209,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl

Alpina Trapper RJ on monipuolinen, kalvollinen varsikenkä vaellus-, metsästys- ja työkäyttöön. Alpina Trapper on Alpinan myydyin vaellus- ja metsästyskenkämalli Suomessa. Koot 35,5 - 48.

Materiaalit

Trapper RJ:n sisäpinta on jalalle miellyttävän tuntuista, pehmeää tekstiiliä. Kengän kieli on ylös asti tekstiilivuorattu ja kengänsuu on noin 8 cm matkalta pehmeää nupukkinahkaa, jossa on sisäänommeltu pehmuste. Tämä tekee kengästä todella miellyttävän säärtä ja pohjetta vasten kovassakin rasituksessa.

Ulkopinta on 2,2 mm paksua ja kestävää rasvanahkaa. Kengän kärkiosassa on kumisekoitetta oleva kivirantti, joka suojaa kenkiä ja jalkoja kovemmassakin maastossa. Kengän yläosa on pehmeää nupukkia. Kengässä on akilleskevennin, joka helpottaa jalkojen rasitusta merkittävästi.

Rakenne

Alpina Trapper RJ on suunniteltu maastokäyttöön, josta johtuen siinä ei ole taktisista maihareista poiketen liikoja saumoja tai muuta ylimääräistä. Kenkien rakenne on suunniteltu mahdollisimman jalkaystävälliseksi, esimerkiksi varren takaosa on ommeltu niin, että nilkkaan ei jää saumoja, jotka voisivat hiertää. Kenkien lesti on suomalaiseen jalkaan riittävän leveä "Nordic- lesti".

Trapper RJ:n pohjan ja kenkäosan kiinnitys on perinteisestä poikkeava. Kengän ylä- ja alaosa ovat käytännössä yhtä osaa, sillä pohja on valettu kiinni perinteisen liimaamisen sijasta. Pohjassa on kiinnitysteknologiasta johtuen rakenteellinen liikkumavara, koska kengän reuna ei ole liimattu

Arvostelut 0 arvostelua