True custom pelaajan luistin Jr. ( 252mm-)
True custom pelaajan luistin Jr. ( 252mm-) True custom pelaajan luistin Jr. ( 252mm-) True custom pelaajan luistin Jr. ( 252mm-)

True custom pelaajan luistin Jr. ( 252mm-)

True Temper
750,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Mittaamme ja skannaamme jalkasi luistinten muotoilua varten ja tilaamme yksilölliset luistimesi. Ainutlaatuiset, mittojen mukaan räätälöidyt luistimet takaavat

Toimimme kanadalaisen True Hockeyn myyjänä Suomessa. Jos sinua kiinnostaa omien mittojesi mukaan tehdyt laadukkaat luistimet, pyydä rohkeasti tarjousta.

Mittaamme ja skannaamme jalkasi luistinten muotoilua varten ja tilaamme yksilölliset luistimesi. Ainutlaatuiset, mittojen mukaan räätälöidyt luistimet takaavat mukavuuden ja istuvuuden, voit valita luistimet omalla värillä, läpällä, vahvikkeella tai ilman, terävalintana esim Step Blacksteel.

Tätä menetelmää käyttävät mm. NHL-, KHL- sekä muut ammattilais- ja harrastepelaajat. Luistinta on saatavilla kenttäpelaajille ja maalivahdeille omat mallit. Luistimet ovat mahdollista teettää myös junnuille, jolloin kenkään jätetään hieman extra tilaa jalan kasvua ajatellen.

Luistinten toimitus on n. 3 - 4 viikkoa tilauksesta ja luistimet tehdään Kanadassa käsityönä.

Kaikki luistimet ovat tehtävä liikkeessä paikan päällä, tule käymään ja skannataan jalkasi ja saat luistimet jotka istuvat jalkasi parhaalla mahdollisella tavalla.

KYSY TARJOUSTA LIIKKESTÄMME!

JUNIOR KOOT alk. 659€ !


Arvostelut 0 arvostelua